Wake Park i Värnamo

Nu har vi äntligen öppnat! Här finner du all info du behöver & kan snabbt och enkelt boka tid. Betalning sker via klarna.

Nu är den nya Wake Park anläggningen vid Alandsrydsbacken igång. Anläggningen drivs ideellt av Finnvedens slalomklubb och är en del av Borgen Outdoor i Värnamo kommun. Anläggningen håller toppklass och kan beskrivas som en “skidlift” på vatten, eldriven och miljövänlig. Det finns också unika hopp i olika svårighetsgrad.

Vi ser fram emot att utveckla wakeboard-sporten i Värnamo och att anläggningen blir en mötesplats under sommartid för alla, gammal som ung.

Man behöver inga förkunskaper och vi har utbildade instruktörer på plats. All utrustning ingår som våtdräkt, hjälm, flytväst och bräda. Alla deltagare står för egen utrustning såsom badbyxor/baddräkt och handduk. Toalett och omklädningsmöjligheter finns.

Bokning

Bokning samt betalning sker direkt i vår onlinebokning.

Bokning görs i pass om 30 minuter. Maxtid för bokning av samma sällskap är 3 pass. (90 min ) Lämpligt för nybörjare är 2 – 3 personer/pass. Lämpligt att komma ca 20 min innan er tid.

Kostnaden för varje pass är 300:-

Event

Privata events: 2900:- för 3h.

Företagsevent: 3900:- för 3h.

Vid events finns också en möjlighet att åka kneeboard eller en 2 personers gummibåt som dras i hög fart, garanterat kul upplevelse. För events med större sällskap kan detta vara ett  alternativ då fler hinner åka. Räkna annars alltid med att en wakeboard – åkare bör ha minst tio minuters åktid. Mer information och bokning av dessa event ges av:

Fredrik Sandberg

telefon: 0733203798

e-post: wakepark@alandsrydsbacken.se

ANSVAR

Vi kräver att alla som åker på kabelbanan är simkunniga (100m) och har vattenvana. Hjälm och flytväst är obligatoriskt. Åldersgräns är 7 år och under 13 år är kravet att målsman är med. All åkning sker på egen risk. Vi är försäkrade med ansvarsförsäkring. Deltagare ska själva se till att ha en egen fullgod försäkring för sig själv och utrustning. Värnamo Wake Park är ej ansvarig för personskada eller skada på utrusning.

ALKOHOL OCH DROGER

Vi har nolltolerans mot alkohol och droger innan och under aktiviteten och förbehåller oss rätten att neka deltagare åktid om vi misstänker att denne är berusad. 

 
FOTOGRAFERING & VIDEO

Som deltagare ger du oss tillstånd att publicera bildmaterial från event/aktiviteter i de kanaler Värnamo Wake Park önskar sig använda. Detta omfattar även möjlighet att dela detta material med tredje part så som (men inte begränsat till) sponsorer och partners. Önskar du inte vara med på bild eller video måste man meddela detta till ansvarig på plats. 

@alandsrydsbacken på Instagram

Hitta till oss

Alandsrydsbacken 1, 331 92 Värnamo
57.20660 N, 14.02213 E.
Se karta ›